Datorsom visar Ehandel som webbro webbyrå har gjort
Mobil som visar Ehandel som webbro webbyrå har gjort

Vi skapar användarvänlig och moderna e-handellösningar

Vi vet att allt fler personer i Sverige väljer att handla på nätet via sina mobiler, datorer eoch surfplattor. Med en e-handel är det smidigt för kunden och lönsamt för dig som företag. Genom att bedriva en e-handel är du både kostnadseffektiv och tillgänglig för kund när som helst och vart som helst.

så jobbar vi med att ta fram en e-handel lösning

Efter att vi stämt av vad det är för slags näthandel du önskar kommer vi gemensamt fram till vilken slags design och funktion den ska ha. Beroende på hur du vill arbeta med din försäljning skapar vi nätauktioner eller nätbutiker. I vissa fall är det en enkel sökfunktion som ska stå i fokus, i andra fall dina erbjudanden av produkter eller tjänster.Oavsett vad det är du vill sälja ser vi till att skapa en webbstruktur som får dina kunder närmare ett köp. Allt för att dina kunder ska kunna hitta, jämföra, handla och betala dina produkter snabbt och enkelt.

Vårt publiceringsverktyg ger dig möjlighet att uppdatera sidans design och innehåll på egen hand. Dessutom skapar vi en struktur som ökar förutsättningarna för en smidig marknadsföring, där du får verktyg att analysera dina resultat. Självklar ger vi dig även rådgivning och förslag angående säkra betalnings- och fraktsätt.

Gör det bekvämt för dig och dina kunder!

Fördelarna med att bedriva en e-handel är många. Du kan anpassa dina öppettider, hålla koll på dina varor, erbjuda ett större utbud än i en fysisk butik, låta dina kunder slippa stå i kö och inkludera fler konsumenter. Vi utvecklar din e-handel till att vara responsiv och mobilanpassad, för att tilltala alla besökare oavsett enhet.

Redo att komma igång?