Tjänster

Vi hjälper dig med din hemsida

Vad Sveriges företag har gemensamt är att alla behöver en hemsida men det som skiljer oss åt är våra behov. Vill ni sälja produkter behöver ni en webbshop eller om ni erbjuder tjänster behöver era kunder veta vad ni erbjuder och hur man får tag i det.
Våra tjänster inom webbutveckling, sökoptimering (SEO) och digitalmarknadsföring är varierande beroende på våra kunders mål och behov. Därför ser vi till att anpassa våra tjänster utifrån vad er verksamhet vill få ut av hemsidan som vi utvecklar till er.

HEMSIDA

Vi skapar snygga, moderna och funktionella hemsidor till företag. Alla våra hemsidor är unika och designas efter era önskemål. Hemsidorna vi designar är mobilanpassade så det går att besöka er hemsidan via en dator eller smartphone. Om ni behöver en informativ hemsida eller en webbshop är inget uppdrag för stort för oss. Vi tillsammans kommer fram till vilken typ av hemsida er verksamhet kan öka lönsamhet och konvertera besökare till kunder.

SÖKOPTIMERING (SEO)

Sökoptimering eller (SEO) som det kallas är nyckeln för att öka trafiken på din hemsida.sökmotorer som Google, Bing och Yahoo använder sig av olika algoritmer som baseras på vilka ord som är skrivna, vart och hur dom är implementerade på hemsidan.
Med vår expertis inom SEO ser vi till att öka trafiken på er hemsida när man söker efter en produkt eller tjänst som är relevant för er verksamhet.

Digital marknadsföring

Marknadsföring har vi använt så långt vi kan minnas. metoderna av marknadsföring har dock förändrats efter digitaliseringen tog över marknaden med storm.
Med digital marknadsföring utför vi analyser kring all data som är relevant till er verksamhet och utformar en strategi på hur vi kan marknadsföra er effektivt via sociala media och google ads. På så sätt når ni ut till fler som dessutom är potentiella kunder.